Kurera - Kroppsvård i Trosa

Södermanlands län

Information

I Trosa finns det ett Enskild firma som heter Kurera - Kroppsvård i Trosa. Det finns flera företag som liknar Kurera - Kroppsvård i Trosa i Södermanlands län. Trosa är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kurera - Kroppsvård i Trosa är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-06-21 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2002-08-09 så har Kurera - Kroppsvård i Trosa varit registrerat och sedan 2002-06-21 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kurera - Kroppsvård i Trosa och det finns fler företag som är det i Trosa.

Vill man komma i kontakt med Kurera - Kroppsvård i Trosa så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kurera - Kroppsvård i Trosa så kan ni göra det på 0156-22393.

Kurterapeut behandlingar som avspänningsmassage, ansiktsvård, kroppsinpackningar med lera och alger, kurbad, samt försäljning av vissa kroppsvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mangs Källroos, Gun Yvonne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kurera - Kroppsvård i Trosa har 610117-XXXX som sitt organisationsnummer.