Entreprenör Marcus Boije

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trosa och Entreprenör Marcus Boije är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Entreprenör Marcus Boije är ett av dem. Statusen för Entreprenör Marcus Boije är att Bolaget är aktivt.

Entreprenör Marcus Boije är ett Enskild firma och skapades 2007-05-04. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Trosa där företaget finns i jobbar för att företag som Entreprenör Marcus Boije ska trivas.

Entreprenör Marcus Boije är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Trosa så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av maskiner, fastighetsförvaltning, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Entreprenör Marcus Boije är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Entreprenör Marcus Boije och det finns flera företag som är det idag i Trosa.

Vill man komma i kontakt med Entreprenör Marcus Boije så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0156-22448.

.

De som är på något sätt har med Entreprenör Marcus Boije är Boije, Marcus Carl som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Entreprenör Marcus Boije har 720914-XXXX som sitt organisationsnummer.