Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag

Södermanlands län

Information

916517-9079 är organisationsnummer för verksamheten Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trosa som är den kommunen som Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag finns i.

Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-10-30 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Trosa som också är .

Firmatecknare för Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0156-13893 eller genom brev på följande adress:
Torget 1, 619 30, Trosa

Handel med barnkläder

Det finns olika personer som har en koppling med Klädkammar'n Kerstin o Eva Handelsbolag och det är Björklund, Eva Marina som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Thorén, Kerstin Helena som är född 1961 och har titeln Bolagsman,