Elmqvist & Roll Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trosa och Elmqvist & Roll Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Elmqvist & Roll Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Elmqvist & Roll Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Elmqvist & Roll Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-01-17. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Trosa där företaget finns i jobbar för att företag som Elmqvist & Roll Handelsbolag ska trivas.

Elmqvist & Roll Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trosa så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av guld- och silvervaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elmqvist & Roll Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Elmqvist & Roll Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Trosa.

Vill man komma i kontakt med Elmqvist & Roll Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-212172.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Elmqvist & Roll Handelsbolag är Elmquist Roll, Maria Elisabeth som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Roll, Glen Sterner som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Elmqvist & Roll Handelsbolag har 916681-6984 som sitt organisationsnummer.