Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Trosa. Det är nämligen den kommunen som Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1994-08-23. Men sedan 1994-01-01 så har Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vagnhäradsv. 15, 125 43, Älvsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7741353.

Trosa arbetar för att verksamheter som Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Södermanlands län.

Framställning och produktion av bild, text form och layout. Handel och marknadsföring av produkter.

Firmatecknare för Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Deltin Ljungström, Viveka.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag och det är följande personer, Deltin Ljungström, Viveka som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Deltin, Sven Magnus som är född 1961 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Uttryckarna Produktion & Media Handelsbolag är 969606-6282.