BirJo-produkter, TROSA

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trosa och BirJo-produkter, TROSA är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BirJo-produkter, TROSA är ett av dem. Statusen för BirJo-produkter, TROSA är att Bolaget är aktivt.

BirJo-produkter, TROSA är ett Enskild firma och skapades 1980-01-18. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Trosa där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BirJo-produkter, TROSA ska trivas.

BirJo-produkter, TROSA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Trosa så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Innovation och prototyptillverkning inom områdena mekanik och byggnad samt beställningssnickeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BirJo-produkter, TROSA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BirJo-produkter, TROSA och det finns flera verksamheter som är det idag i Trosa.

Vill man komma i kontakt med BirJo-produkter, TROSA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0156-12081.

.

De som är på något sätt har med BirJo-produkter, TROSA är Johansson, Birgit Anita Christina som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BirJo-produkter, TROSA har 410316-XXXX som sitt organisationsnummer.