Firma S. Pettersson, Gälö

Södermanlands län

Information

Firma S. Pettersson, Gälö hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Trosa som är den kommunen där Firma S. Pettersson, Gälö finns. I Trosa så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma S. Pettersson, Gälö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Firma S. Pettersson, Gälö har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma S. Pettersson, Gälö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0156-17743.

Trosa arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma S. Pettersson, Gälö har idag 460523-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma S. Pettersson, Gälö

Bedriva fiske, jordbruk, skogsbruk, byggverksamhet, samt uthyrning av fritidshus.

I Firma S. Pettersson, Gälö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Sten Sören som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .