Layoutotryck Jek

Södermanlands län

Information

461205-XXXX är organisationsnummer för företaget Layoutotryck Jek. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Layoutotryck Jek är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trosa som är den kommunen som Layoutotryck Jek finns i.

Layoutotryck Jek har varit registrerat sedan 1977-06-17 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Layoutotryck Jek så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Layoutotryck Jek är och det finns flera bolag i Trosa som också är .

Firmatecknare för Layoutotryck Jek är följande:

Vill ni komma i kontakt med Layoutotryck Jek så kan ni göra det på telefon genom 0156-10013 eller genom brev på följande adress:

Tryckning och trycksaksutformning samt reklamservice

Det finns olika personer som har en koppling med Layoutotryck Jek och det är Karlsson, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,