Begema Specialmekanik Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Begema Specialmekanik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trosa. Det är nämligen den kommunen som Begema Specialmekanik Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Begema Specialmekanik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Begema Specialmekanik Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1962-07-11. Men sedan 1975-01-01 så har Begema Specialmekanik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Myrtenstigen 2, 125 52, Älvsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Begema Specialmekanik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trosa arbetar för att bolag som Begema Specialmekanik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Begema Specialmekanik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, reparationer, försäljning och konsultverksamhet inom elektronik- och motorfordonsbranscherna samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Begema Specialmekanik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Begema Specialmekanik Aktiebolag och det är följande personer, Nyström, Thor Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Anna Susanne M S som är född 1969 och har titeln Suppleant, Norlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Begema Specialmekanik Aktiebolag är 556083-5133.