Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Trosa. Det är nämligen den kommunen som Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1972-08-28. Men sedan 1972-01-01 så har Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åvägen 16, 610 72, Vagnhärad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0156-10105.

Trosa arbetar för att företag som Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva bilverkstad, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag och det är följande personer, Ramstedt, Hans-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Emma Elisabeth som är född 1989 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bilbolaget H Ramstedt Aktiebolag är 556168-5701.