Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trosa. Det är nämligen den kommunen som Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1978-10-04. Men sedan 1978-01-01 så har Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västerleden 10, 610 75, Västerljung. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0156-14250.

Trosa arbetar för att bolag som Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva tankservice, slamsugning, grustags- och stenkrossverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Karl Leif Bertil -Axelsson, Lars Georg Leander.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag och det är följande personer, Axelsson, Karl Leif Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Lars Georg Leander som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Urban som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hellberg, Liliann Kerstin Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ekblad, Kenneth Sten Gösta som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Östra Sörmlands Tankservice Aktiebolag är 556198-0078.