B. Karlssons Åkeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

B. Karlssons Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Trosa. Det är nämligen den kommunen som B. Karlssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B. Karlssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

B. Karlssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1981-01-15. Men sedan 1981-01-01 så har B. Karlssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hunga Hallingshagen, 619 92, Trosa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B. Karlssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0156-12904.

Trosa arbetar för att företag som B. Karlssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B. Karlssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B. Karlssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B. Karlssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Bernt Ivar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anita Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B. Karlssons Åkeri Aktiebolag är 556208-0324.