Södertälje LP-Repairs Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Södertälje LP-Repairs Aktiebolag är en verksamhet som finns i Trosa. I Södertälje LP-Repairs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heponiemi, Keijo Olavi som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Heponiemi, Hely Tellervo som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ekblad, Kenneth Sten Gösta som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Södertälje LP-Repairs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Södertälje LP-Repairs Aktiebolag på telefon 08-55173600.

Bolaget skall bedriva reparationer och tillverkning av lastpallar, handel med trävaror, transporter i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Södertälje LP-Repairs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Södertälje LP-Repairs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Trosa arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Södertälje LP-Repairs Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Södertälje LP-Repairs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Södertälje LP-Repairs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Södertälje LP-Repairs Aktiebolag har 556270-7603 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.