Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trosa här finns det många olika Aktiebolag. Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Trosa jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556318-0990.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0156-10673 alternativt besöka eller skicka post till Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag på följande adress Midsommarv. 40, 610 72, Vagnhärad.

Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Uthyrning i Trosa & Vagnhärad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Karl Hugo Göran som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet av bilar, maskiner och verktyg huvudsakligen inom byggnadsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.