Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trosa så är Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Trosa arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trosa och i Södermanlands län. Redan 1994-09-27 så skapades Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556495-0235 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trosa.

Just nu är Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8100350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Borrmetoder i Vagnhärad Aktiebolag är Sigfridsson, Else-Maj Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Peter Karl Erik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekblad, Kenneth Sten Gösta som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .