Decorum Trosa AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trosa och Decorum Trosa AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Decorum Trosa AB är ett av dem. Statusen för Decorum Trosa AB är att Bolaget är aktivt.

Decorum Trosa AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-26. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Trosa där företaget finns i jobbar för att företag som Decorum Trosa AB ska trivas.

Decorum Trosa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Trosa så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri- och byggarbeten, försäljning av belysning, tradingverksamhet samt utföra konsultuppdrag inom måleri, bygg, ljus och ljud ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Decorum Trosa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Decorum Trosa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trosa.

Vill man komma i kontakt med Decorum Trosa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0156-13121.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Decorum Trosa AB är Ottosson, Sven Joel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Rose-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Decorum Trosa AB har 556523-8432 som sitt organisationsnummer.