Starck Friberg & Friberg AB

Södermanlands län

Information

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, handel och förvaltning av värdepapper, hästavel, hästsportverksamhet, bedriva konsultatio- ner inom restaurang, hotell och turistnäringen, marknadsföring och konsultverksamhet inom försäkringsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Starck Friberg & Friberg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trosa så är Starck Friberg & Friberg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Trosa arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trosa och i Södermanlands län. Redan 1995-07-27 så skapades Starck Friberg & Friberg AB och verksamheten är har F-skattsedel Starck Friberg & Friberg AB har haft det sedan 1997-01-01.

Starck Friberg & Friberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556523-9109 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trosa.

Just nu är Starck Friberg & Friberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Starck Friberg & Friberg AB så går det att nå dem via telefon på 0156-22459 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Starck Friberg & Friberg AB är Stark Friberg, Lena Elinor som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Carl Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .