H-Å Ramstedt Förvaltning AB

Södermanlands län

Information

556594-4088 är organisationsnummer för företaget H-Å Ramstedt Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H-Å Ramstedt Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trosa som är den kommunen som H-Å Ramstedt Förvaltning AB finns i.

H-Å Ramstedt Förvaltning AB har varit registrerat sedan 2000-07-11 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för H-Å Ramstedt Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

H-Å Ramstedt Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trosa som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H-Å Ramstedt Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med H-Å Ramstedt Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0156-17605 eller genom brev på följande adress:
Bergv. 8, 610 72, Vagnhärad

Bolaget skall indirekt eller direkt bedriva bilverkstad, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H-Å Ramstedt Förvaltning AB och det är Ramstedt, Hans-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Emma Elisabeth som är född 1989 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1952 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,