Juristfirman Michael Abejon AB

Södermanlands län

Information

Juristfirman Michael Abejon AB är ett av många bolag som finns i Trosa. Det är nämligen den kommunen som Juristfirman Michael Abejon AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Juristfirman Michael Abejon AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-23.

Juristfirman Michael Abejon AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2003-08-11. Men sedan 2006-12-23 så har Juristfirman Michael Abejon AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Juristfirman Michael Abejon AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7458286.

Trosa arbetar för att bolag som Juristfirman Michael Abejon AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Juristfirman Michael Abejon AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförmedling samt juridisk konsultation och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Juristfirman Michael Abejon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Juristfirman Michael Abejon AB och det är följande personer, Abejon, Eric Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Abejon Jimenez Gunnarsson, S M som är född 1978 och har titeln Suppleant, Folke, Gustaf Martin Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Melcob Revision & Rådgivning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Juristfirman Michael Abejon AB är 556647-6239.