Anckers Educator AB

Södermanlands län

Information

I Trosa finns det ett Aktiebolag som heter Anckers Educator AB. Det finns flera företag som liknar Anckers Educator AB i Södermanlands län. Trosa är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Anckers Educator AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2003-11-17 så har Anckers Educator AB varit registrerat och sedan 2004-04-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Anckers Educator AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Trosa.

Vill man komma i kontakt med Anckers Educator AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Östersjöv. 25, 619 91, Trosa. Vi ni istället prata med Anckers Educator AB så kan ni göra det på 0156-17374.

Bolaget skall bedriva utbildning, utveckling, behandling och rådgivning inom områdena akupunktur, akupressur, jämställdhet, arbetsmiljö, samverkan och kommunikation, handel med varor och produkter tillhörande dessa områden samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Anckers, Lilleba Barbro Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Insulander, Per Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Insulander, Elin Eva Charlotte som är född 1977 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Anckers Educator AB har 556651-6893 som sitt organisationsnummer.