Gistgården 5 AB

Södermanlands län

Information

Gistgården 5 AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Trosa som är den kommunen där Gistgården 5 AB finns. I Trosa så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gistgården 5 AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Gistgården 5 AB har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gistgården 5 AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hållsnäs Villa Berg, 619 92, Trosa men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0156-22275.

Trosa arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gistgården 5 AB Privat, ej börsnoterat.

Gistgården 5 AB har idag 556685-0532 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gistgården 5 AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Gistgården 5 AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergdahl, Karl Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergdahl Enoksson, Annica M S M A som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bergdahl, Gunilla Wiktoria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Bergström, Magnus Sture August som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .