Trosa Redovisning Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556725-8271 är organisationsnummer för företaget Trosa Redovisning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trosa Redovisning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trosa som är den kommunen som Trosa Redovisning Aktiebolag finns i.

Trosa Redovisning Aktiebolag har varit registrerat sedan 2007-03-09 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trosa Redovisning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Trosa Redovisning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trosa som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trosa Redovisning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Trosa Redovisning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0156-12590 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 8 A, 619 33, Trosa

Bolaget skall till företag och enskilda erbjuda administrativ hjälp såsom bokföring, bokslut, deklarationer, skatter, löner, affärs- och verksamhetsutveckling samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trosa Redovisning Aktiebolag och det är Björkén, Bo Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Ove Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkén, Britt-Marie Louise som är född 1949 och har titeln Suppleant, Pellijeff, Berit Torborg Maria som är född 1938 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor